Tải bản đầy đủ (.doc) (5 trang)

KT KH I

Bạn đang xem bản rút gọn của tài liệu. Xem và tải ngay bản đầy đủ của tài liệu tại đây (35.74 KB, 5 trang )

(1)

THE FIRST SEMESTER


THE 11

th

FORM



I). Pick out the word whose underlined part is pronounced differently from the other words.


1). A). device B). migrate C). tiny D). krill


2). A). locate B). cave C). park D). nation


3). A). needed B). used C). contributed D). entrusted


4). A). peace B). bear C). leave D). cheap


5). A). circulation B). hydroelectric C). environment D). wild


II). Choose the sentence (a, B, C, D) nearest in the meaning to the one in italic


6). They felt tired because the meeting was long.


A). If the meeting had been long, they wouldn't have felt tired
B). If the meeting were long, they wouldn't have felt tired
C). If the meeting hadn't been long, they wouldn't have felt tired
D). If the meeting hadn't been long, they would have felt tired
7). Tom wrote that letter.


A). That letter is written by Tom. B). That letter was written by Tom.
C). That letter was wrote by Tom. D). That letter were written by Tom.
8). She is often absent from class, so she can't keep pace with her classmates.


A). If she weren't often absent from class, she couldn't keep pace with her classmates.
B). If she were often absent from class, she could keep pace with her classmates.


D). If she had been often absent from class, she could keep pace with her classmates.
C). If she weren't often absent from class, she could keep pace with her classmates.
10). I can't take much exercise because I don't have enough free time.


A). If I have more free time, I could take more exercise.
B). If I hadn't more free time, I could take more exercise.
C). If I had more free time, I could take more exercise.
D). If I had more free time, I couldn't take more exercise.
11). He didn't prepare for the interview, so he didn't get the job.


A). If he hadn't prepared for the interview, he would have gotten the job.
B). If he had prepared for the interview, he would have gotten the job.
C). If he prepared for the interview, he would have gotten the job.
D). If he had prepared for the interview, he wouldn't have gotten the job.


III). Identify one error in each sentence:


12. Neither Peter nor Tom play tennis every afternoon.
A B C D


13. Up to now, there had been no woman being chosen the United States president.
A B C D


14. John lived in New York since 1960 to 1975, but he is now living in Detroit.
A B C D


15. Much superstitions and symbols are connected with Halloween.
A B C D



(2)

IV). Choose the best word or phrase .



17). --- their work, they went home.


A). Finishing B). had finished C). having finished D). finished
18). --- by the visitor, the clavichord would not be used.


A). Broken B). Break C). Breaking D). Broke


19). How about --- a walk for a while ?


A). to take B). took C). take D). taking


20). Clear all those papers --- the desk.


A). out B). off C). away D). out of


21). We should --- rubbish and plastic bags in proper dustbins.


A). place B). placing C). to place D). placed


22). I would have bought a new bicycle if I --- enough money.


A). had B). have C). would have D). had had


23). What would happen if I --- that red button?


A). pressed B). press C). had pressed D). press


24). I had no --- in making myself understood.



A). difficulty B). difficulties C). problem D). mess


25). Her --- language is Korean.


A). native B). national C). international D). mother


26). Can you --- us an English song ?


A). singing B). sing C). sang D). to sing


V). Choose the word or phrase among A, B, C, D that best fits the blank space in the following
passage:


Plants (26) --- in almost very park of the world. We see such plants as flowers, grass, and trees
(27) --- every day. Plants grow high on mountaintops, far out in the oceans, ad in the desert and polar
(28) --- Without plants, there (28) --- no life (29) --- the earth. We could not live (30)
--- air or food, so we could not live without plants. The (31) ---in the air we breathe (32)


---from plants. The food we eat also comes form plants or form animals that eat plants. We build (33)
---and make many useful things form wood. Much of our clothing is made form (34) ---of the
cotton plants.


26. a. cut b. develop c. grow d. wither


27. a. near b. nearly c. much d. such as


28. a. regions b. ponds c. swamps d. district


29. a. has been b. will be c. would be d. may be



30. a. in b. on c. around d. of


31. a. on b. of c. without d. within


32. a. oxygen b. hydrogen c. lead d. carbon


33. a. goes b. extracts c. protects d. comes


34. a. shelter b. holes c. houses d. caves


35. a. synthetic b. fibers c. timber d. silk


VI). Read the following passage and choose the item (A, B, C, D) that best answers each of the
questions about it.



(3)

An elevator is wonderful. It is really only a small room. Rooms usually stay in one place. Elevators
travel up and down all day long.


Sometimes a worker stands in the elevator. He or she runs it up and down. In modern elevators there
is no worker. The people walk in. They know what floor they want. They push a button and the elevator
goes to that floor. It is all very fast and easy.


We can have high buildings because we have elevators. We could not have all the buildings in the
world without elevators. They are really wonderful.


36). How is an elevator different from a room?


A). An elevator travels up and down all day long.
B). An elevator doesn't move.



C). An elevator stays in one place.
D). An elevator goes around.
37). What is an elevator like ?


A). a huge room B). a huge room C). a large room D). a small room
38). How do people make a modern elevator go up and down ?


A). They stop the button B). They pull a button


C). They hide a button D). They push a button


39). Which of the following is not true ?
A). Elevators are really wonderful.


B). We could all the beautiful buildings in the world without elevators.
C). We can have high building because we have elevators.


D). Elevators are very fast and easy.
40). What does a worker do in an elevator ?


A). He or she runs it up and down. B). He or she runs it down.



(4)

(5)



Tài liệu bạn tìm kiếm đã sẵn sàng tải về

Tải bản đầy đủ ngay
×